Steun en comfort met palliatieve zorgen

Thuisverpleging Fabienne Poelmans - SINT-TRUIDEN - Palliatieve zorgen

In de wijde omgeving van Sint-Truiden staat thuisverpleegster Fabienne Poelmans bekend voor haar kwalitatieve palliatieve zorgen. Zij verzorgt iedereen die ongeneeslijk ziek is en in zijn/haar vertrouwde omgeving wil blijven.

De beste zorg in uw laatste levensfase

Deze ervaren thuisverpleegster biedt alle zorgen tijdens uw laatste levensfase. Ze levert palliatieve zorgen in Midden-Limburg, met respect voor patiënt en familie. Fabienne wil het psychisch en lichamelijk lijden verminderen en de levenskwaliteit van de patiënt verbeteren. In samenspraak met de huisarts doet ze ook aan pijnbestrijding.

Steun en comfort

Ook de familie kan rekenen op haar steun, want het is een moeilijke periode waarbij elke vorm van steun welkom is. Ze doet er alles aan opdat de familie niet ongerust moet zijn over het comfort van de patiënt of over de palliatieve zorgen. Samen met u zoekt ze naar oplossingen voor allerlei soorten problemen.

Contact

Twijfel niet om u of uw geliefde te laten ondersteunen in deze zware periode en contacteer thuisverpleegster Fabienne Poelmans. Zij staat zeven dagen op zeven tot uw dienst voor professionele palliatieve zorgen in regio Sint-Truiden.